Nem tud befektetni a webes jelenlétbe ? Ingyen befektetés nélkül is lehet honalapja!

Keresse szolgáltatásunkat, és legyen jelen a weben!bizalomikonok


Miért kell egy vállalkozásnak honlap?

Az egyik Kazincbarcikai ügyfelünkkel így indult a beszélgetés, sőt még azt is kihangsúlyozta, hogy már húsz éve a piacon van s nem ettől fog neki rosszabbul menni, hogy az interneten nem létezik. Nos, nem volt egyszerű meggyőzni, mivel az ügyfelünk még nem csak felfogásban volt idegen az internettől, hanem korban is egy idősebb generáció képviselője volt, aki nem nagyon találkozott az internettel. Ennek ellenére is sikerült megérttetni vele azokat a tényeket, amiket nem tudott megcáfolni.

A honlap elkészült s egy hónap múlva azzal fogadott, hogy érkezett megrendelés az interneten keresztül a honlapjáról. Kihangsúlyozva hogy az életben nem gondolta volna, hogy lesz megrendelése, ami az internetemen keresztül érkezik. S a honlapra egy szükséges rosszként gondolt, sőt az internetet is ez idáig elkerülte! Az ügyfelünk egy olyan ügyfél, aki belátta, hogy igen az idő és a kor halad az internet betört a mindennapjainkba és egyre jobban uralja azt és teret követel magának.
Az okos telefonok és tabeletek világában szinte senki nem használja már a tudakozót, mindenki a mobiltelefonján, tabletén és laptopján keres számára ideális szolgáltatásokat az interneten! Csak bele kell gondolnod - amennyiben nincs, még honlapod ezekben a keresésekben semmilyen szerep sem jut a vállalkozásnak, sőt nem is létezel az interneten.

Mivel győztük meg a szóban forgó ügyfelünket?

Jöjjön most akkor néhány példa miért kell a vállalkozásodnak honlap: • A keresőben a térképen, tudakozóban szerepelünk
 • Azonnal fel tudják venni velünk a kapcsolatot
 • Mindenki online érheti el szolgáltatásunkat, akciónkat
 • Új megrendelőket, ügyfeleket szerezhetünk
 • Munkáinkat képekkel, videókkal szemléltethetjük
 • Termékeket értékesíthetünk


honlap elonyei
Az előnyök természetesen ennél sokkal több, mint amit kiemeltünk. Amikor valaki átgondolja hogy egy egyszeri ráfordítás értékét és a vele járó előnyöket, hamar rájön, hogy a holnapkészítésbe fektetett anyagi és időbeli ráfordítás rövid időn belül is megtérülhet.

0Ft befektetéssel honlap - honlap bérlés

landing-page-keszites landing-page-keszites

Szeretnéd vállalkozásodat ingyen 0 Ft befektetéssel a weben látni?

Speciális új lehetőség a kazincbarcikai NET-VILÁGNÁL az Ingyen Honlap (webpage) lehetőség.

Ez a lehetőség olyan forrás hiányos cégeknek, vagy induló vállalkozásoknak szól, akik nem akarnak, vagy nem tudnak már holnapkészítésre költeni, vagy egyszerűen nem is tudják a vállalkozásuk mennyire lesz sikeres, esetleg cége megmentését a webes lehetőségben reméli de már nincsen tőkéje holnapkészítésre.A honlap bérlést (webpage) csomagokban lehet megrendelni, de van mód egyedi csomagok kialakítására is. Minden bérelt honlap 3-6-9-12 hónapos szerződéssel lehet igénybe venni. Annak eldöntése, hogy cégének melyik honlap bérlés csomag a legideálisabb azt ön döntheti el a megrendelés során. A honlap bérlés során nem kell fizetnie azzonal.

A tervezési időszak ingyenes a honlap publikálásától kezdődik a megkötött szerződés ettől a ponttól kezdjük a havi díjat is számlázni.


A Domain és a tárhelyet is mi biztosítjuk de ennek díja a megrendelőt terheli. Egyedi lehetőség van a bérlés során halasztott fizetésre is a domain és a tárhely díjára.

A három hónapnál hosszabb bérleti szerződést a harmadik hónaptól költségmentesen felbontható. Nincsen díjfizetés utána, illetve nem számolunk fel egyéb költséget sem a szerződés felbontására. A három hónapos honlap (webpage) bérleti szerződés nem bontható fel illetve a tárhely és domain díjra sem lehet halasztott fizetést választani, keresse a Kazincbarcikai Net-Világot honlap bérlésért.

Ingyenes NET-VILÁG 24/7 ügyfélszolgálat minden csomag része. Igy nem kell aggódnia a honlap karbantartása miatt sem. Ha felkeltette érdeklődését akkor a megrendelés menüpont allat meg is tudja rendelni a szolgáltatást.


Honlapot szeretnél bérelni? Érdekelnek az árai!!
Bemutatkozó holnap készítés

bemutatkozo-weboldal-keszites

Nem minden cégnek kell milliós költségű webes megjelenés, így nem minden cégnek van szüksége blogra, hírekre, szolgáltatás leírásokra, katalógusokra. Egyszerűen az a cél, hogy egy letisztult, egyszerű ámde a jelenlegi trendeknek megfelelő weboldal segítségével elérhetővé váljanak az interneten illetve a mobil keresőkben, s csak preztizs kérdés cégének a webes arculat. Ebben az esetben elegendő az elérhetőség feltüntetése, egy rövid bemutatkozás, egy kapcsolat-felvételi űrlap - vagy szimplán nem hisznek benne s legolcsóbban egy statikus weblapot akarunk. A net-világ nekik ajánlja ezt a formát.

A tartalom marketing nagyon fontos és eredményes lehet a-megfelelő kezekben- akár saját blogbejegyzésekkel akár facebook postokkal!

Amennyiben nincs egyéb elvárás, csak egy egyszerű bemutatkozó oldal készítése, viszonylag gyorsan (1-2 hét leforgása alatt) ügyfeleinknek el is készítjük!

Itt kérhetsz ajánlatot bemutatkozó weboldal készítésére!


Holnap készítése

Amikor már kevés egy bemutatkozó oldal s egy sokkal összetettebb funkció gazdag oldalt akarunk életre hívni,egy olyan oldalt ahol már vannak, blogok, értékesítés, megrendelés funkciók, szolgáltatások, de nem web áruház. Úgy is mondhatnánk, olyat szeretnék, mint a net-világ oldala. Persze az ügyfelek közel 60%-a már indulásnál konkrét elképzelésekkel bír, melyet szeretne viszontlátni honlapján. Néhány ismert honlap elem és funkció: • Hírlevélre történő feliratkozás
 • Szolgáltatások leírása, összehasonlítása
 • Díj kalkulátorok
 • Online szerződéskötés, PDF generálás
 • Kép és Videó-galéria
 • Megrendelés űrlapok


Azt az elején el is mondhatjuk, hogy minden cégnek más-más funkciókra van szüksége a saját honlapján, így mondhatjuk, hogy egy jó igényfelmérés után kifejezetten a megrendelő igényeire szabva egyedi honlapot, adunk át! Ha kedvet kapott, akkor a megrendelés fülön már meg is tudja rendelni igényfelméréssel egybekötve.

egyedi-honlap-keszites

Egyedi HONLAP KÉSZÍTÉS - itt kérhetsz ingyenes árajánlatot!!


Microsite, landing page

landing-page

Angol elnevezés: landing page A landing page (magyarul fogadó oldal) a honlapnak egy olyan oldala, amivel a látogató először találkozik. Egyértelmű, hogy ezen az oldalon rendkívül sok múlik, már itt eldől, hogy tudunk-e "kezdeni valamit" a látogatóval, vagy gyorsan továbbáll máshová. Amikor landing page-ről beszél egy online marketing szakember, akkor speciálisan azokra az oldalakra gondol, ahová az online kampányokból a látogatókat irányítják. Minden langing page-nek megvan a maga funkciója (Pl: Azonnali értékesítés, adatbázisgyűjtés, űrlap kitöltés). Nagyon fontos, hogy a landing oldal releváns információkat tartalmazzon az adott témában. Az adott téma jelen esetben az ügyfél által beírt keresőszó vagy az általad futtatott hirdetés szövege, egy termék vagy szolgáltatás.

A főoldal nem landing page! Legalábbis az esetek 80%-ában nem az. A főoldal funkciója a szolgáltatások és fő tevékenység bemutatása illetve, hogy a látogatót a megfelelő témakörre irányítsa.(a menüpontokon keresztül) A látogató azonban nem mindig szeret olvasni és klikkelgetni, így célszerű egy releváns al-oldalra irányítani! Ahol hozzá jut a kívánt tartalomhoz.


Landing page szerkesztésre van szükséged? Kattints ide!!


Szaktanácsadás, konzultáció

Az érdeklődésed nem lankadt mivel idáig eljutottál, joggal feltételezhetjük, hogy érdekel egy weboldal indítása! Általában mindenki a saját szakterületéhez ért így jelen esetben nem feltétlenül sikerül eldönteni, pontosan mire is lehet szükséged, nos, ebben segít a kazincbarcikai székhelyű net-vilag egy díjmentes, telefonos vagy személyes konzultáció keretein belül! • Segítünk felmérni az igényeket, marketing tanácsokkal látunk el.
 • Meghatározzuk mire is lehet szükséged.
 • Javaslatokat teszünk az eredményesség érdekében.
 • Díjmentes árajánlatot adunk a kivitelezésre.


Biztosak vagyunk benne, hogy eddigi tapasztalataink alapján segíteni tudjuk vállalkozásod növekedését és sikerességét.


web tanácsadás

Ingyenes szaktanácsadásra van szükséged? Kattints ide!!


Net - Világ 24/7 Ügyfélszolgálati szolgáltatás

landing-page-keszites

Telefonos Ügyfélszolgálatunk kényelmes ügyintézést biztosít a nap 24 órájában, a szerződött partnereinknek.

Telefonos ügyfélszolgálatunk az alábbi témákban áll rendelkezésre: • Ingyenes honlappal kapcsolatos szaktanácsadás,
 • Fizetős szaktanácsadás,
 • Megrendelés, ajánlatkérés
 • Honlap adataiban beállt változás,
 • Honlap gyors közlemény, hír, esemény, akciók,
 • Akár pár óra alatt is publikálunk változást,
 • E-mail fiók újrakonfigurálása,
 • Számlainformáció és számlázási szolgáltatások,
 • Hosting szolgáltatással kapcsolatos tudnivalók,
 • Domain értesítés lejárat előtt,
 • Honlap hiba elhárítása, űrlap hiba elhárítása,
 • Honlap tartalmi ellem változtatása,
 • Fotó képgaléria feltöltése, frissítése,,
 • Hálózati rendszerhibával kapcsolatos bejelentések,
 • Számlázással kapcsolatos panaszok,
 • Honlap működésével kapcsolatos panaszok,
 • Javításra leadott készülék utáni érdeklődés,,
 • Kiszolgálásra, ügykezelésre vonatkozó panaszbejelentés,

ugyfelszolgalat.pngTelefonos ügyfélszolgálat interaktív automata menürendszer nélkül elérhető:

+36 30/283-4380

Munkatársaink közvetlenül érhetők el. A szám hívása a T-Home magyarországi hálózatába irányuló hívás díjával azonos. Vagy kérésére visszahívjuk díjtalanul.

Ügyfélszolgálat személyesen elérhető napközben:

Hétfőtől-péntekig 11 órától 17 óráig

Szombaton 11 órától 13 óráig


Honalpot szeretnél bérrelni? Kattints ide!!lábléc elválasztó


Szerviz Cime:

szerviz cime
NET-VILÁG
3700 Kazincbarcika
Egressy Béni út 26.
Hungary

Szerviz | Ügyfélszolgálat - Nyitvatartása:


A Net-Világ üzlete:
Hétfő 10:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Kedd 10:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Szerda 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Csütörtök 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Péntek 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Szombat 10:30 - 13:00
Vasárnap Zárva


Kapcsolat


E-mail: info[kukac]net-vilag.hu
Telefon: +36 (48) 310-084
Fax: +36 (48) 310-084
Mobil: +36 (30) 283-4380
Ügyfélszolgálat:
+36 (30) 283-4380
Szerviz:
+36 (48) 310-084

Ügyfélszolgálat címe:

NET-VILÁG
3700 Kazincbarcika
Egressy Béni út 26.
HungaryKüldj Üzenetet


visszahivjuk