Elromlott, nem indul? Nem ad képet? Lassú vagy éppen lefagy?

Laptop Szervizünkbe várjuk! Keresse szolgáltatásunkat, és rendelje meg!bizalomikonok

Márka független laptop szervizszolgáltatásunk

Nem talál ideális laptop szervizt? Kényelmesen szeretné javítatni a laptopját az ország egész pontján?

Elege van abból, hogy hozzá nem értő emberek „javítják” laptopját? Tudta Ön, hogy rendszeres, megfelelő karbantartás hiányában jelentősen csökken laptopjának, eszközeinek élettartama? Forduljon a kazincbarcikai net-világ-hoz bizalommal, ha úgy érzi, nem optimális laptopja, számítógépe működése. Minden esetben kiderítjük a hiba okát, és megoldást kínálunk a problémájára az egész ország területén. Nincsenek rejtett költségek, csak szakszerű munka, melyet meghálálnak laptopjai és informatikai eszközei. A net-világ nem hitegeti olcsónak hangzó munkával, és a végén be nem tervezett költségekkel kell szembesülnie, nem is végzünk "csudálatos 3000 Ft-os telepítést", ellenben korrekt tájékoztatást és minőségi munkát adunk mindenkinek legyen az kazincbarcikai vagy országos cég. Magánszemélyek és vállalkozások részére egyaránt személyre szabott, árakkal dolgozunk. Vállalkozásunk minden esetben munkalapot vesz fel az adott munkáról, pontos laptop vagy számítógép megjelöléssel, nálunk így nem tűnik el az átadott laptop egyetlen alkatrésze sem. Az elvégzett munkáról minden esetben készpénzes számlát állítunk ki, mi a munkánkhoz adjuk a nevünket! Kérdezzen tőlünk bátran, keressen fel minket személyesen.

Miben számíthat ránk?

Számítógép szerviz - Laptop szervizszolgáltatásunk az elmúlt években, a lakossági szegmensben egyre népszerűbb! A számítógépek, laptopok elterjedésével, internet és hálózat használatával egyre nagyobb szükség van a jól képzett szakemberek segítségére az egész országban. Ezt biztosítjuk mi, magas szintű képzettséggel és sok éves tapasztalattal az ország bármelyikpontján, futárszolgáltatással. Egy probléma megoldása a legtöbb esetben egyszerűnek indul vagy látszik, és mégis megannyi baj forrása lehet a számítástechnikában. A net-vilag-nál még olyan gép nem fordult meg, amit ne tudtunk volna megjavítani, illetve tanácsot adni a további működéséhez. Mi nem adjuk fel, kérem, Ön se tegye! Inkább keressen meg bennünket!


 • Kazincbarcikai Számítógép, laptop szervizünk vállalja: • - laptop melegedés javítása

 • - laptop töltő és tápegység javítása,

 • - GPS frissítése, telepítése

 • - ssd beépítését, memória bővítését,

 • - BGA meghibásodásokat (laptop videokártya)

 • - alaplapi szintű javításokat,

 • - billentyűzet, kijelző, merevlemez cseréjét

 • - számítógépek összeszerelését, alkatrészek cseréjét,

 • operációs rendszerek telepítését, programok telepítését,

 • - vírusirtást, adatmentést, rendszeroptimalizálást, hálózat beállítást,

 • - GPS, monitor, notebook, netbook, laptop és asztali számítógép szervízelését,

 • - új konfigurációk összeállítását házhozszállítással, beüzemeléssel, illetve a meg lévő számítógépek gyorsabbá tételét, hardvercserével,

 • - eltűnt, elveszettnek hitt fájljait visszaállítjuk laptopján

 • - partíciók visszaállítását számítógépén, laptopján, navigációján

 • - adathordozó mentés (ssd, HDD, sd kártya)

 • Megmentett adatokat kérésre archiváljuk, bizalmasan kezeljük és harmadik személynek nem adjuk ki!

Laptop Szerviz

Milyen laptop szervizt ne hívjon?

Azokat a laptop szervizeket célszerű elkerülni, akik nem rendelkeznek ügyfélszolgálattal, akik az Ön otthonát szeretnék, szerviznek használni közben azzal érvelnek, hogy végig szem előtt vannak. Akik 100%-os pénz visszafizetést ígérnek még a szoftveres telepítésre is. Azokat, akik olcsó ajánlattal hitegetik, akik nem órabérben javítanak. Akik 0 Ft kiszállással csábítják. Akik a csillagot is megígérik.

Miért pont a felsorolt dolgok miatt ne hívjam, hiszen olcsóbbak a többi szerviztől! Annyira rosszak nem lehetnek!

Nézzük sorba akkor a dolgokat, miért pont ezeket ne hívjuk? Joggal merül fel a kérdés. Kezdjük a legelején egyből, ugye ha nincs ügyfélszolgálat, akkor nem is tudnak segíteni, persze táveléréssel szervizeznének, de hát, hogyan ha az illető éppen valakinek a gépet javítja? Távsegítség, ha már itt járunk, ezzel a módszerről, minden képben egy idegennek engedi át a gépét, bármit fel és le is tölthet róla. Gondolom, azt nem szeretné semmi keppen? S ha azt mondom, hogy innentől kezdve bármikor hozzá férhet a gépéhez, és látja, Ön mit csinál? Még mindig örülne az ingyen távsegítségnek?

Otthonában javítom meg a gépét és szem előtt vagyok. Ha azt szeretné, hogy az autóját is az otthonában javítsák cseréljenek olajt, mi egymást? Sőt azonnal akár már az orvos az otthonába meg is műthetné nem a korházban. Ugye milyen viccesen hangzik? Pedig nem olyan régen még előnynek gondolta. Egy komoly cég szerviz tart fent, s nem a lakást tekinti annak, ahogyan az orvos rendelőt a korházak műtőt pedig ők is mehetnének, az otthonba még sem teszik. A javításhoz műszerek, és eszközök, gépek kellenek, csak gondoljunk egy laptop chip cseréjére. S annál több idő. Van Önnek ennyi ideje? Ugye, hogy komolytalanul hangzik? A másik nagy ígéret a kiszámítható költségek - nem órabérben dolgozik, - így Ön ugyan annyit fizet egy 5 perces javításra, mint egy 3 órásra. Egy szervizben pontosan annyit fizet amennyit az ön gépével foglalkoztak és nem Önnel fizetetik meg a másik ügyfél drágább javítását, hogy olcsóbbak legyenek más szerviztől. Ezt ugye nem szeretné?

100% pénz visszafizetés, ez tök jó! Annak, aki kísérletezni akar. A pék tudja, milyen kenyeret süt, és azt is, hogy a kenyere jó. Neki nincs szüksége 100% pénz visszafizetésre! Aki biztos a munkájában annak nem kell vissza fizetnie így a neve a garancia, s nem az, hogy Ön három órát eltöltött egy javításra várva és utána kérheti vissza pénzét. Nem beszélve a szakszerűtlen javítással több kárt okoz, mint hasznot Önnek. Mi a különbség a szomszéd kisfiú és pénz visszafizetés között? Semmi! Mind a kettő ingyen van, és több kárt csinál, mint hasznot. Most már látja, ami elsőre olyan jól hangzott már nem is annyira szimpatikus. A drága eszköze nem kísérleti állat, hogy azon kísérleteznek!

0 Ft kiszállás? A benzin az autó pénzben van, kiszállás díjtalan, de a visszaszállítás is? Gondolja meg mi a valós előny és mi a valótlan ígéret s a csillagokról ne is beszéljünk. Ígérni a legegyszerűbb, de egy komoly szerviz nem ígér. Bizonyít! Önnek egy komoly cégre van szüksége és nem kísérletező kedvű kalandor futárokra, ezzel az erővel a szomszéd kisfiút is megkérhette volna, s ha nem sikerül még mindig elviheti egy valódi szervizbe.

Mindent értek..azt hiszem..kell még valamit tudnom?

Sokszor járt már úgy otthon, az irodában vagy éppen saját cégénél, hogy nem volt kedve kimozdulni az otthonából, nem volt ideje elszaladni az irodából, hogy elromlott vagy éppen lelassult laptopját szervizbe vigye ahol szakszerűen meg javítják? Akkor mi vagyunk a megoldás. Rendelje meg szolgáltatásunkat, országosan vagy Kazincbarcika belterületén elmegyünk és elromlott eszközét, szervizbe szállítjuk, Ön helyet és pár nap múlva vissza visszük. (-a kiszállás díjköteles szolgáltatás tekintse meg árjegyzékünkben.) Országosan futárral szállítjuk el a készülékét otthonából telephelyéről.(ennek díja a Magyar Posta MPL futár szolgáltatás díjával megegyező), amelyet itt a honlapon is megrendelhet.Laptop Szervizt akarok rendelni!!!

lábléc elválasztó


Szervíz Cime:

szerviz cime
NET-VILÁG
3700 Kazincbarcika
Egressy Béni út 26.
Hungary

Szerviz | Ügyfélszolgálat - Nyitvatartása:


A Net-Világ üzlete:
Hétfő 10:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Kedd 10:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Szerda 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Csütörtök 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Péntek 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Szombat 10:30 - 13:00
Vasárnap Zárva


Kapcsolat


E-mail: info[kukac]net-vilag.hu
Telefon: +36 (48) 310-084
Fax: +36 (48) 310-084
Mobil: +36 (30) 283-4380
Ügyfélszolgálat:
+36 (30) 283-4380
Szerviz:
+36 (48) 310-084

Ügyfélszolgálat címe:

NET-VILÁG
3700 Kazincbarcika
Egressy Béni út 26.
HungaryKüldj Üzenetet


visszahivjuk