Szeretne kényelmesen nyomtatni az otthonába? Próbálja ki!

Keresse szolgáltatásunkat, és rendelje meg!bizalomikonok

Nyomtatás szolgáltatásunk

Szeretne kényelmesen nyomtatni az otthonában?

Sokszor járt már úgy otthon, az irodában vagy éppen saját cégénél, hogy nem volt kedve kimozdulni az otthonából, nem volt ideje elszaladni az irodából, hogy megrendelje a céges névjegykártyákat, vagy éppen a szórólapokat? Velünk is előfordul, nem beszélve ha esik, vagy havazik, vagy éppen a kedvenc sorozatunk meggyen, vagy csak szimplán kényelmesek vagyunk. Már nem kell aggódnia a jövőben, ha hirtelen ki kell nyomtatni valamit, a Net- Világ most magára vállalja a mászkálás feladatát, Ön helyet. Helyébe visszük a kinyomtatott dokumentációt, névjegykártyáját. S van még egy jó hírünk, nem csak dokumentumokat vagy névjegykártyát, hanem fénykép rendelését is le tudja adni, ha éppen családi, vagy céges képeket akar kinyomtatni, nincsenek határok, papírban otthon vagyunk. Nagy példányszámú nyomtatás országosan egyedi áron a net-Vilag-nál, kérjen egyedi ár ajánlatott.

Hogyan lehetséges ez mit is kell tennem?

Nincs más dolga, mint a megrendelés menüpont alatt kiválasztja a nyomtatás opciót. Itt az űrlapot kitölti, és feltölti a nyomtatni szándékozott dokumentumot, ha nagy méretű akkor küldheti az e-mail címünkre, sőt a gmail címűnkre is mivel a gmail kapcsolt szolgáltatás a google drive szolgáltatásával, így akár több száz MB adatot is el tud nekünk küldeni - a gmail szolgáltatásaihoz gmail email címre van szüksége! Ha nincsen Önnek gmail címe ide kattintva készíthet egyet. Az elküldött adatai miatt sem kell aggódni, azt 12 órán belül megsemmisítjük. Miért pont 12 óra? Hát ha úgy döntesz a megkapott anyagod láttán, hogy rendelsz belőle még 100db-ot. S reklamációdat is gyorsabban tudjuk telejésíteni ha a valami félre csúszna, hiszen nem kell újra rendelned.

nyomtatás

Mit nyomtatunk, készítünk?

Kérésedre, megkeresésedre nyomtatunk neked, szórólapot, készítünk névjegykártyát, fekete fehér vagy színes nyomatokat, oklevelet. Több féle papír választékkal rendelkezünk. Kérheted a fotókat 10x15 és A4 méretben. Kérheted vastag vagy vékony fotó papírra. Kérheted matt papírra. Vagy sima géppapírra. S a legvégén lamináljuk neked, ha éppen azt szeretnéd.

Milyen a fotó papír!

Sokakat szokott érdekelni, sőt van, aki meg is "taperolja", a fotó papírt. Ennek pontos okát nem tudjuk, csak azt, hogy ezek szerint van, aki nem megfelelő papírral dolgozik. Milyen a miénk, ha még nem ismered? Elmondjuk neked: amit tudni érdemes 10x15 méretű hangsúlyozom igen az a szabvány fotó albumba rakható kép igen amit gyerekkorodban mindig is megmutattak a szülök. Igen tudom sok más cég, sőt sok online cég használ 9x13 méretű fotó papírt, ami nekik jó neked nem. Ez a kínai fotó albumba való nem szabványos méret olcsó képkeretekbe is ilyen kell! Kérhetsz ilyet, de ez nem szabvány és mi sem támogatjuk, de ha már ilyen képkeretet kaptál, akkor valahogy kell bele egy kép. A vásárolt képkeretre rá van írva a méret, ha nincs, akkor használd a méretek oldalunkat. Itt cm és mm kifejezve látod mi mekkora, és ha jól méred, akkor megtudod, mekkora kép is kell neked. A fotópapír felülete fényes, illetve ha keretbe teszed, és a falra akasztod, kérheted matt papírra is mivel a matt papír nem fog nyáron csillogni a keretbe nem veri a fényt szét és igy nem fog zavarni. Tapintásra: a fotópapír minden esetben sima kellemes tapintású, mint egy műanyag fólia.

Mindent értek..azt hiszem..kell még valamit tudnom a papírokról?

Igen milyen vastag legyen az? Nos, nézzük sorra akkor a fénymásoló papír Canon 80gr/mm fajsúlyú, nos akkor hogy tud viszonyítani a fotó papír vastagságát ez legyen a kiinduló alap. Vegyél egy géppapírt a kezedbe mindegyik 95%-ban 80gr/mm papír. Választhatsz vékony fotó papírt 130 gr/mm ez olcsóbb és választhatsz drágábbat 230gr/mm ezzel közel tudtam érzékeltetni a papír vastagságát. A vékony pont fele olyan vastag, mint a 230gr/mm vastagságú fotó papír. Ha tudni akarod kézzelfoghatóan, akkor tegyél 4db A4 papírt a kezedbe megközelítőleg ez a vastagság. Minden esetben tudjuk a papírokat laminálni is.

Mi az a laminálás?

Sokan nem tudják mit is jelent ez az idegen szó, pedig a laminálás egyszerűbb, mint gondolnánk! Egy lamináló gép és a hozzá való fóliák segítségével könnyedén időtállóvá tehetjük kedvenc dokumentumainkat, fontos iratainkat, vagy erősebb használatnak kitett bármilyen papír alapú termékünket. A laminálás segítségével tökéletes állapotban megőrizhetjük az utókornak gyermekeink rajzait, vagy nagyban megnövelhetjük a fontos dokumentumaink ellen állóképességét a mindennapi használat veszélyei ellen. A lamináló gép hengerei között a dokumentum alá és fölé helyezett fólia segítségével pillanatok alatt elkészíthetjük laminálandó dokumentumainkat. Laminálhatunk névjegykártya mérettől A4-as méretig, a használat erősségétől függően 80 mikrontól 250 mikronos vastagságig (a nagyobb vastagságú a jobban ellenálló, az alap papír ennyivel vastagodik!), választhatunk a gyorsabb - felfűtést nem igénylő, de gyengébb minőségű - hideg, illetve a jobb minőségű, de lassabb meleg laminálás között. Egyvalami biztos, a laminált dokumentumok színei, épsége és ez által szépsége, használhatósága sokáig kitart! S részben azok vízállóak is lesznek. Nem időjárás álló, eljárás!Hogyan működik?

Feltöltés

1
Csak fel kell töltened a nyomtatni kívánt dokumentumokat.

Nyomtatás

2
Mi gondosan kinyomtatunk minden feltöltött dokumentumot.

Postázás

3
Ezt követően kipostázzuk a címzettnek a küldeményt, melyről visszaigazolást küldünk.

Miért jó ez nekem?

Mert rengeteg időt spórolhatsz. Ugye Te sem szeretsz mászkálni 2-3 nyomotatott papir után? Nem is kell, majd mi megtesszük helyetted!
Mert felgyorsítjuk és kényelmessé teszük. Nem kell foglalkoznod többé a nyomtatással, sem pedig a mászkálással. Mi elintézünk mindent!
Mert egy korszerű és felhasználóbarát honlapon mindent megrendelhetsz, és ügyfélszolgálat is a rendelkezésedre áll. Feltöltött adataid miatt sem kell aggódnod 12 óra mulva már meg is semmisítjük!.
Mert ha eszedbe jut egy barátod, szerelmed vagy ismerősöd, akkor két gombnyomással egyedi képeslapot küldhetsz, melyet postai úton küldünk ki a részére, kinyomtatva.
Mert e-mailben értesítőt küldünk a címzettednek, hogy nyomtatványt adtál fel a részére.
Mert minden általad megrendelt nyomotatni valóról, visszaigazolást küldünk.

Nyomtatást akarok rendelni

lábléc elválasztó


Szerviz Cime:

szerviz cime
NET-VILÁG
3700 Kazincbarcika
Egressy Béni út 26.
Hungary

Szerviz | Ügyfélszolgálat - Nyitvatartása:


A Net-Világ üzlete:
Hétfő 10:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Kedd 10:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Szerda 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Csütörtök 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Péntek 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Szombat 10:30 - 13:00
Vasárnap Zárva


Kapcsolat


E-mail: info[kukac]net-vilag.hu
Telefon: +36 (48) 310-084
Fax: +36 (48) 310-084
Mobil: +36 (30) 283-4380
Ügyfélszolgálat:
+36 (30) 283-4380
Szerviz:
+36 (48) 310-084

Ügyfélszolgálat címe:

NET-VILÁG
3700 Kazincbarcika
Egressy Béni út 26.
HungaryKüldj Üzenetet


visszahivjuk