Szeretne gyönyörű fényképeket, ragyogó szinekkel? Jó helyen jár!

Keresse szolgáltatásunkat, és rendelje meg!bizalomikonok

Fénykép nyomtatás

Milyen a fotó papír?

Sokakat szokott érdekelni, sőt van, aki meg is "taperolja", a fotó papírt. Ennek pontos okát nem tudjuk, csak azt, hogy ezek szerint van, aki nem megfelelő papírral dolgozik. Milyen a miénk, ha még nem ismered? Elmondjuk neked: amit tudni érdemes 10x15 méretű hangsúlyozom igen az a szabvány fotó albumba rakható kép igen, amit gyerekkorodban mindig is megmutattak a szülök. Igen tudom sok más cég, sőt sok online cég használ 9x13 méretű fotó papírt, ami nekik jó neked nem. Ez a kínai fotó albumba való nem szabványos méret olcsó képkeretekbe is ilyen kell! Kérhetsz ilyet, de ez nem szabvány és mi sem támogatjuk, de ha már ilyen képkeretet kaptál, akkor valahogy kell bele egy kép. A vásárolt képkeretre rá van írva a méret, ha nincs, akkor használd a méretek oldalunkat. Itt cm és mm kifejezve látod mi mekkora, és ha jól méred, akkor megtudod, mekkora kép is kell neked. A fotópapír felülete fényes, illetve ha keretbe teszed, és a falra akasztod, kérheted matt papírra is mivel a matt papír nem fog nyáron csillogni a keretbe nem veri a fényt szét és így nem fog zavarni. Tapintásra: a fotópapír minden esetben sima kellemes tapintású, mint egy műanyag fólia.

Mindent értek..azt hiszem..kell még valamit tudnom a papírokról?

Igen milyen vastag legyen az? Nos, nézzük sorra akkor a fénymásoló papír Canon 80gr/mm fajsúlyú, nos, akkor hogy tud viszonyítani a fotó papír vastagságát ez, legyen a kiinduló alap. Vegyél egy géppapírt a kezedbe mindegyik 95%-ban 80gr/mm papír. Választhatsz vékony fotó papírt 130 gr/mm ez olcsóbb és választhatsz drágábbat 230gr/mm ezzel közel tudtam érzékeltetni a papír vastagságát. A vékony pont fele olyan vastag, mint a 230gr/mm vastagságú fotó papír. Ha tudni akarod kézzelfoghatóan, akkor tegyél 4db A4 papírt a kezedbe megközelítőleg ez a vastagság. Minden esetben tudjuk a papírokat laminálni is.

fotó nyomtatás

Hogyan tudok rendelni?

A rendeléshez nem kell mást tenned, mint a NET-VILÁG honlapján a rendelés menüpontra kattintva kiválasztod a fotó menü pontot itt meg tudod megrendelni a szolgáltatást, az űrlap kitöltése után. A fényképeket az űrlapon tudod feltölteni úgy, hogy a képeidet csomagold be winrar-al és úgy töltsd fel. (Az űrlapon segítséget kapsz, de ha elakadsz, hívd, nyugodtan az ügyfélszolgálatunkat ahol segítenek ebben.) Az űrlapot értelem szerűen kitöltöd és az elküldés gombra kattintasz az ügyfélszolgálatunk hamarosan keresni fog telefonon, hogy a megrendelésedet meg erősítsd élő szóban. Ha van kérdésed ekkor még bátran felteheted. Országosan futárral szállítjuk a képeket az otthonodba, amelynek költsége 990ft. Kazincbarcika belterületén a megrendelt képeket 200 ft ellenében visszük az otthonodba vagy 100 db esetén díjtalanul. De be is fáradhatsz Kazincbarcikán Egressy Béni út 26 alatt található Net- Világ üzletébe és személyesen is átveheted az elkészült képeidet. Ugye milyen egyszerű? Nincs más dolgod, mint hanyatt dőlni és várni a képeidet, hogy az otthonodba vigyük.

Hogyan működik?

Feltöltés

1
Csak fel kell töltened a nyomtatni kívánt fényképet.

Nyomtatás

2
Mi gondosan kinyomtatunk minden feltöltött fotót a megrendelés adatai alapján.

Postázás

3
Ezt követően kipostázzuk a címzettnek a küldeményt, melyről értesítünk.

Miért jó ez nekem?

Mert rengeteg időt spórolhatsz. Nem kell törödnöd azzal hogy mászkálj a fotóid után. Mi megtesszük helyetted!
Mert felgyorsítjuk és kényelmessé teszük. Nem kell foglalkoznod többé a nyomtatással, sem pedig a mászkálással. Mi elintézünk mindent!
Mert egy korszerű és felhasználóbarát honlapon mindent megrendelhetsz, és ügyfélszolgálat is a rendelkezésedre áll. Feltöltött fényképeid miatt sem kell aggódnod 12 óra mulva már meg is semmisítjük!.
Mert ha eszedbe jut egy barátod, szerelmed vagy ismerősöd, akkor két gombnyomással egyedi képeslapot küldhetsz, melyet postai úton küldünk ki a részére, kinyomtatva.
Mert e-mailben értesítőt küldünk a címzettednek, hogy fényképet adtál fel a részére.
Mert minden általad megrendelt fényképröl amit megrendelsz, visszaigazolást küldünk.Fénykép nyomtatást akarok rendelni

lábléc elválasztó


Szerviz Cime:

szerviz cime
NET-VILÁG
3700 Kazincbarcika
Egressy Béni út 26.
Hungary

Szerviz | Ügyfélszolgálat - Nyitvatartása:


A Net-Világ üzlete:
Hétfő 10:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Kedd 10:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Szerda 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Csütörtök 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Péntek 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Szombat 10:30 - 13:00
Vasárnap Zárva


Kapcsolat


E-mail: info[kukac]net-vilag.hu
Telefon: +36 (48) 310-084
Fax: +36 (48) 310-084
Mobil: +36 (30) 283-4380
Ügyfélszolgálat:
+36 (30) 283-4380
Szerviz:
+36 (48) 310-084

Ügyfélszolgálat címe:

NET-VILÁG
3700 Kazincbarcika
Egressy Béni út 26.
HungaryKüldj Üzenetet


visszahivjuk