Profi névjegykártyát szeretne? Jó helyen jár!

Keresse szolgáltatásunkat, és rendelje meg!bizalomikonok

Névjegykártya készítése

A névjegykártya készítés trendjei

Az egyedi és személyre szabott névjegykártyával biztosan sikert fog aratni. Az üzleti életben elengedhetetlen a jó megjelenés, a magabiztos fellépés, melynek egyik meghatározó eszköze a névjegykártya. A névjegykártya készítés során a megrendelő igényei a mérvadóak, de érdemes figyelembe venni a legújabb trendeket. Ha üzleti névjegykártyáról van szó, természetesen az adott cég logója, neve, tevékenysége az, ami elengedhetetlen információ hozzá. Ez hozzá tartozik a névjegykártya-etiketthez. Ha valaki egy cég képviseletében jár el, akkor fontos, hogy főként a cég megnevezése, logója domináljon a kártyán. Céges névjegy esetében a mobiltelefonszám is szerepelhet, ha a képviselő készülékét a cégtől kapta, és a megadott számon a vállalat tevékenységével kapcsolatban érhető el. Ezek a szempontok meghatározóak a névjegykártya készítésben is. Sok esetben a névjegykártyák talán feleslegesen túldíszítettek, túlzsúfoltak, vagy túl sok információ található rajtuk. Pedig a közölni kívánt információnak nem kell feltétlenül soknak lennie, fontosabb, hogy a leglényegesebbeket tartalmazza, és egyértelműen utaljon a tevékenységre.

A névjegykártya készítés trendjei és az üzleti névjegyek

A névjegykártya készítés mellett természetesen egy cég esetében meghatározóak az egyéb üzleti anyagok készítése is; fontosak többek között a brosúrák, melyek hatékonyan támogatják a cég marketingtevékenységét. A prospektusok és katalógusok készítése szintén fontos, melyeknél ugyanúgy, mint a névjegykártya készítésnél, kiemelt szempont a minőségi munka, és a céges logók alkalmazása. Az egységes arculat mindig jó benyomást kelt.

Névjegykártya

A névjegykártya készítés szabályai

A net-világ vállalja névjegykártya készítését, az elképzeléseit a net-világ megvalósítja, legyen az klasszikus, vagy modern névjegykártya. A névjegyeket általában 9x5 cm méretben, névkartonra nyomtatjuk. Kiváló minőségű nyomdai eszközeink állnak rendelkezésre ahhoz, hogy a névjegykártya készítés profi színvonalon valósuljon meg. Digitális technológiával dolgozunk, amelynek köszönhetően kiemelkedően színvonalas nyomatokat tudunk kivitelezni gyorsan és pontosan. Sőt, minden mennyiségben tudunk nyomtatni - akár pár tucat, vagy több ezer példányra van szükség. Garantáltan elégedett lesz a net-világ szolgáltatásaival. A névjegykártya készítés mellett számos egyéb nyomtatási és fénymásolási szolgáltatást is találhat nálunk, többek közt laminálást, általános meghívó készítését, cég logóval ellátott notesz, ültető kártya, esküvői ültető kártya, esküvői meghívót, grafikai tervezést.

Az egyedi igényeket és a legkülönbözőbb elképzeléseket is meg tudjuk valósítani a névjegykártya készítés során. Megrendeléseit kényelmesen leadhatja, az irodából vagy otthonról egy online megrendelőlap kitöltésével. A névjegykártya készítés így igazán kényelmes és praktikus – az elkészült anyagokért elmehet személyesen, vagy kérésére kiszállítjuk azt az Ön által megadott címre.

Hogyan kapom meg és mikor?

Amennyiben nem szeret várakozni, vagy sürgősen szüksége van névjegykártya készítésre, akkor is érdemes a Net-Világ-ot választania, hiszen Kazincbarcikai Net- Világ üzletünk estig nyitva tart, kérésére éjjel is elkészítjük a megrendelését Kazincbarcika belterületén azt mi ingyenes házhoz szállítjuk. Országosan futár útján 990 Ft ellenében tudjuk kiszállítani. Ha a névjegykártya készítés mellett egyéb céges anyagokra, prospektusokra, katalógusokra profi kivitelezésére van szüksége, azt is egy helyen megtalálhatja nálunk a Net-Világ-ban. Kitűnő minőségű kiadványokat készítünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. A cégek így színvonalas anyagokkal tudnak bemutatkozni leendő ügyfeleinek legyen szó névjegyről, vagy más üzleti promóciós anyagról. A kimagasló vizuális élményt nyújtó, tartós, profi anyagok biztos sikert hoznak a vállalkozása számára.Névjegykártyát akarok rendelni

lábléc elválasztó


Szerviz Cime:

szerviz cime
NET-VILÁG
3700 Kazincbarcika
Egressy Béni út 26.
Hungary

Szerviz | Ügyfélszolgálat - Nyitvatartása:


A Net-Világ üzlete:
Hétfő 10:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Kedd 10:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Szerda 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Csütörtök 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Péntek 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Szombat 10:30 - 13:00
Vasárnap Zárva


Kapcsolat


E-mail: info[kukac]net-vilag.hu
Telefon: +36 (48) 310-084
Fax: +36 (48) 310-084
Mobil: +36 (30) 283-4380
Ügyfélszolgálat:
+36 (30) 283-4380
Szerviz:
+36 (48) 310-084

Ügyfélszolgálat címe:

NET-VILÁG
3700 Kazincbarcika
Egressy Béni út 26.
HungaryKüldj Üzenetet


visszahivjuk