Névjegykártya Megrendelő
Számlázási Adatok

Kérem, ha Ön cégként rendel és a számlán nem a saját nevére szeretné, akkor töltse, ki egyébként hagyja szabadon.
Ide irja a vállakozás adószámát nem kötelező megadni!
Adjon meg egy elérhetőséget hogy fel tudjuk venni a kapcsolatott Önnel.
Kérem adja meg az e-mail cimét hogy a rendeléséröl tájékotatni tudjuk.

Megrendelő címe:

Postai irányítószám:
Város vagy helység neve (falú,község, külterület, tanya, járás, stb.)
Adja meg az utca nevét és a közterület jellegét (út, utca, stb)
használja 21/B. vagy HRSZ számot.
0. számmal jelölje a földszintett.
Ajtó szám hiányában irjon 0-at. (Pl: porta szolgálat stb)
Ide irja meg hogy mit szeretne, speciális kivánság, (pl: harapós kutya porta, szolgálat, egyéb)
Kérem jelölje be ha nem a megrendelő címére kéri a küldeményt.

Szállítási cím ami eltér a megrendelési címtől:

Postai irányítószám
Város vagy helység neve (falú,község, külterület, tanya, járás, stb.)
Kérem adja meg az utca nevét és a közterület jellegét (út, tér, köz, stb.)
használja 21/B. vagy a hrsz számot.
0. számmal jelölje a földszintett.
Ajtó szám hiányában irjon 0-at. (Pl: porta szolgálat stb)
Ide irja meg hogy mit szeretne, speciális kivánság, (pl: harapós kutya porta, szolgálat, egyéb)

Megrendelés adatai

Itt válassza ki földrajzi elhelyezkedését
Kérem itt válasza ki a kiszállítás módját.
Kizárólag Kazincbarcika belterületén belül! Nem tudunk kedvezményesen szállitani : Herboly, Tardon és környező falvakba. Ebben az esetben válassza az országos megrendelést! Megértését köszönjük!
Válassza ki a megrendelésének fontosságát.
Válassza ki a fizetés módját. Átutalás esetén a megrendelést akkor tudjuk elkezdeni amikor a bank jóváírja az összget!

Gyártási jellemzők megadása

Minimum 50 db/forma. Ha több kollégának rendelsz azonos paraméterekkel, az összmennyiséget add meg


Válaszon papír fajtát, ha egyedi papír igénye van akkor jelölje be az egyedi papírt szertnék majd ügyfélszolgálatunk keresi egyeztetés céljából.

Válaszon az igényeinek megfelelő opciót. Az árakat a Ártáblázatban meg tudja tekinteni.

A névjegykártya igényesebb megjelnést kölcsönöz a névjegyének. Minden esetben a Net-Világ ajánlja, a fóliázást vagy a laminálást.

A laminált névjegykártya igényesebb megjelnést kölcsönöz a névjegyének. Minden esetben a Net-Világ ajánlja, a fóliázást vagy a laminálást. A laminálás erős vastag bevonatott takar,ami részben vizálóvá is teszi a névjegyét.
Ha a sablon oldalon választott sablont és ez alapján kéri a névjegyet akkor nincsen szerkesztési dij ebbenaz esetben csak töltse fel a szükséges grafikus elemeket és a szöveget, amiböl elkészítjük a névjegyet a tervezetett átküldjük, jóváhagyás után kerül gyártásba.

Anyagleadási mód választása

azaz olyan nyomdakész anyagot, mely szakszerűen lett elkészítve az anyagleadási irányelvek szerint és azonnal nyomtatható. (Az anyagot mi is bevizsgáljuk.) A feltöltött adat minden esetben WINRAR vagy WINZIP tömörített állomány legyen. Az állománynak a megrendelő teljes neve legyen megadva! Ne hasznájon ékezetett vagy egyedi karaktereket (pl: & @ # ! . - ? stb...)
és feltöltök hozzá szöveget,- (MS World-be irja azt meg minden nevet külön dokumetumban) - képet, logót (a logó minden estben ne tartalmazon hátteret és .png kitejesztésű legyen)... (2000 Ft.- / 5 név esetében a szerkesztés díja)
A feltöltött adat minden esetben WINRAR vagy WINZIP tömörített állomány legyen. Az állománynak a megrendelő teljes neve legyen megadva! Ne hasznájon ékezetett vagy egyedi karaktereket (pl: & @ # ! . - ? stb...)! Ingyen kérhet szerkesztés ha sablonokból választ.
feltöltök hozzá szöveget,- (MS World-be irja azt meg minden nevet külön dokumetumban) - képet, logót (a logó minden estben ne tartalmazon hátteret és .png kitejesztésű legyen)...
A feltöltött adat minden esetben WINRAR vagy WINZIP tömörített állomány legyen. Az állománynak a megrendelő teljes neve legyen megadva! Ne hasznájon ékezetett vagy egyedi karaktereket (pl: & @ # ! . - ? stb...)! Itt nincsen szerkesztési díj!!!!! Csak a névjegy ára.
és megírom elvárásaimat, mely alapján a grafikus három féle kreatív tervezését megkezdheti.
(Minimum díja: 10000 Ft, további korrektúra-fordulókkal.) A szeresztési file díja további 5000 Ft.-
A Net-Világ minden esetben fentartja a szerzői jogokat az álltal készített anyagokra.
Ha több megrendelést akar csinálni és nem tölt ki még egy megrendelőt, akkor sorszámozza file-okat és utána megrendelő nevét irja még utána. Ne feledje WINRAR vagy WINZIP állományokat lehet feltölteni. A feltöltési névvel egyezni kell a megrendelőnek! Minden esettben ez után winrar vagy winzip állományt kell készítenie és feltöltenie. A winrar vagy winzip állomány neve a megrendelő neve ékezetek nélkül!
Szolgáltatói nyilatkozat: A megrendelés elküldése megrendelő kötetlen szándéknyilatkozata. Szolgáltató beérkezési sorrend szerint dolgozza fel a megrendelést, majd egy részletes visszaigazolást küld el a megrendelőnek. A megrendelés ezen visszaigazolásunk megrendelői jóváhagyását követően válhat érvényessé.
Ha fentiekkel nem ért egyet vagy nem fogadja el cégünk AFSZ rögzitetteket akkor ne jelölje be és lépjen ki a megrendelőböl. A megrendelő elküldéséhez el kell fogadnod.