Kis cégböl nagycégé! Arculatból márkává!

Keresse szolgáltatásunkat, és cégéböl márkát alkotunk!bizalomikonok

Arculattervezés

Arculattervezés kell ez nekem?

Jogos kérdésként merülhet fel, hogy szükség van rá, vagy szükséges rossz, amire költeni kell? A válasz összetett sok pszichológus és művész foglalkozott a színekkel és azok hatásaival az emberre nézve, illetve az emberi agyat tekintve. Elég, ha azt tudjuk, hogy a Szinek igen is befolyásolnak minket. Ha most valaki kételkedik, tegye fel azt az egyszerű kérdést miért pont az a színű póló, blúz, vagy nadrág van rajta? Most hogy a válaszból megtudtuk, hogy igen befolyásol, minket a színek elmondom, hogy a cégének a színe, az arculata a vevőit befolyásolja. Gondoljunk egy falusi kisboltra, meg tudja valaki mondani a színét? Esetleg a logóját? A válasz nagyrészt magától jön, valami rémlik, de pontosan nem tudja. S ha most azt mondom, gondolj egy nagyáruházra, mond meg a logóját, vagy a színét, a formáját. Akkor sokan most sokat fel tudnak sorolni. Szögezzük le, nem azért mert reklámozták, vagy mondjuk azt nem csak pont, azért hanem mert egy tudatos arculat része a reklám. Ha most a falusi kisbolt is reklámozná, magát a nem megtervezet Éva csemege kiírással? Igen elérhetné azt a sikert de, kétszer annyi idő, és reklám költség által. A jól megválasztott logó, és szín már társit kategorizál és osztályoz a fejekben. S van egy nagyon jó haszna, ha találó a logó fel annyi reklámra sincs szükség.

Mi is az az arculat?

Az arculat tulajdonképpen egy cég vagy szolgáltatás könnyen megjegyezhető képi megfelelője, összetett emblémája, komplett megjelenése. A cég vizuális kommunikációjának elemeit foglalja magába, színek, formák, tartalmi elemek összessége, például egy névjegykártyán, hirdetésen, vagy akár egy promóciós terméken. Jellemzően egy céges logóból, névjegykártyából, levélpapírból, és egyéb céges kommunikációs eszközökből épül fel.(Pl.: molinó, plakát, reklám tárgy, matrica, szórólap)

Arculattervezés

Milyen a jó arculat?

A jó arculat fél siker, nagyban hozzájárul a marketing kommunikáció sikerességéhez. A céghez vagy szolgáltatáshoz illő arculat önmagában informatív, kiemeli az előnyöket és elősegíti a konkurensekkel szembeni eredményességet, izgalmassá teszi termékeit, szolgáltatásait, így lépéselőnyhöz segíti önt. Talán az egyik legfontosabb szempont az igényesség, amennyiben egy leendő partner egy jól kialakított arculattal találja magát szemben, első benyomása pozitív lesz, arra ösztönzi, hogy Ő is hasonló megjelenéssel bírjon, hasonló sikerességgel.

Egy jó arculat mindig a piachoz és a jelenlegi trendekhez igazított!

Vizuális világban élünk, ahol a látogató a látványra alapoz, és ez nagyban befolyásolja döntéseit, így érhető, hogy egy jól sikerült arculatváltás akár többszörözheti bevételeit. Egy rosszul felállított és megtervezett arculattal nem biztos, hogy azon információkat adjuk át látogatóinknak, amiket szeretnénk.

Mindent értek..azt hiszem..hogyan kezdjek neki?

A megfelelő célcsoport eléréséhez kialakítandó arculat tervezésénél fontos, hogy a tervezést stratégiai munka előzze meg, hiszen eltérő logó és arculat dukál egy értékesítő cégnek, vagy egy játékboltnak. A célunk, hogy az elkészült arculat illeszkedjen a cég stratégiájához, elképzeléseihez, üzleti céljaihoz és növelje annak értékét. Minden esetben alapos kutatást végzünk, felmérjük a konkurenseket, és marketing szempontok figyelembevételével készítjük el a cég arculatát. Több tervet készítünk. Hogy ez pontosan mit jelent? Annyit, hogy jó pár napig minden gondolatunk az Ön cége körül fog forogni még az újság olvasásakor is. Azért hogy ki öt leteljük azt a három logót, amiből Ön kiválasztja a megfelelőt. Hangsúlyozom, sok ötletet fogunk mutatni és Ön szűkíti le a megfelelőre, arra a háromra, ami megjelenhet interneten, molinón, névjegykártyán, levélpapíron, borítékon, pólón.Árajánlatot kérek

lábléc elválasztó


Szerviz Cime:

szerviz cime
NET-VILÁG
3700 Kazincbarcika
Egressy Béni út 26.
Hungary

Szerviz | Ügyfélszolgálat - Nyitvatartása:


A Net-Világ üzlete:
Hétfő 10:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Kedd 10:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Szerda 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Csütörtök 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Péntek 10:30 - 13:00
13:00 - 17:00
Szombat 10:30 - 13:00
Vasárnap Zárva


Kapcsolat


E-mail: info[kukac]net-vilag.hu
Telefon: +36 (48) 310-084
Fax: +36 (48) 310-084
Mobil: +36 (30) 283-4380
Ügyfélszolgálat:
+36 (30) 283-4380
Szerviz:
+36 (48) 310-084

Ügyfélszolgálat címe:

NET-VILÁG
3700 Kazincbarcika
Egressy Béni út 26.
HungaryKüldj Üzenetet


visszahivjuk