Tanácsadás Szolgáltatás
Számlázási Adatok

Kérem, ha Ön cégként rendel és a számlán nem a saját nevére szeretné, akkor töltse, ki egyébként hagyja szabadon.
Ide irja a vállakozás adószámát nem kötelező megadni!
Adjon meg egy elérhetőséget hogy fel tudjuk venni a kapcsolatott Önnel.
Kérem adja meg az e-mail cimét hogy a rendeléséröl tájékotatni tudjuk.

Megrendelő címe:

Postai irányítószám:
Város vagy helység neve (falú,község, külterület, tanya, járás, stb.)
Adja meg az utca nevét és a közterület jellegét (út, utca, stb)
használja 21/B. vagy HRSZ számot.
0. számmal jelölje a földszintett.
Ajtó szám hiányában irjon 0-at. (Pl: porta szolgálat stb)

Válassza ki a megrendelésének fontosságát. A sürgős vagy s.o.s esetében felárat számolunk, ami a szolgáltatás díján felül további fix 1300Ft-ot számolunk fel .

Válaszoljon a kérdésre....
Szolgáltatói nyilatkozat: Mivel Önnek kifizetetlen számlája van a Net-Világ ezen szolgáltatásainak igénybe vétele miatt így nem jogosult újabb ilyen jellegű szolgáltatás fajtára. Válasszon más fajtáját a szolgáltatásra.
Válassza ki a tanácsadás határidejét. Vegye figyelembe a banki átutalás 4 óra!

Adja meg óra : perc formátumban ezt csak halasztott vagy sürgős esetben kell beírnia. S.O.S szoláltatás esetén a megrendelés elküldése után várjon 5 percet és hívja az ügyfélszolgálatot a +36 30 2834380 számot. S.O.S szolgáltatás esetén, ha Önnek tartozása van cégünk felé, azaz már igénybe vette a szolgáltatást a kiegyenlített díjfizetésig nem kezdeményezhet újabb S.O.S szolgáltatást.

Ezek a szolgáltatások díjfizetés kötelesek, a mindenkori árjegyzékben felsorolt díjak értelmében. 5 perces intervallumban minden esetben ingyenes.

Ezen szolgáltatásokkal kapcsolatban ingyenes tanácsadásra és kozultációra nyilik lehetősége.

Kérjük, válassza ki a tanácsadás szolgáltatás időtartalmát.

Válassza ki a fizetés módját. Átutalás esetén a megrendelést akkor tudjuk elkezdeni, amikor a bank jóváírja az összeget! Sürgős esetben a megrendelő lap beérkezése után már aktív a szolgáltatás, a számlát postán keresztül jutatjuk el Önnek, amely tartalmazza a szolgáltatás időjét. Majd 3 napon belül kell kiegyenlíteni az összeget. A fent választható módozatok közül.

Tanácsadás jellemzők megadása


Kérem, válassza, ki hogyan kívánja a tanácsadást igénybe venni.

Írja, le a kérdéseit vegye figyelembe, hogy 30 percben 5 kérdést célszerű megfogalmaznia, majd 60 percben 10 kérdést és így tovább...

Szolgáltatói nyilatkozat: A megrendelés elküldése megrendelő kötetlen szándéknyilatkozata. Szolgáltató beérkezési sorrend szerint dolgozza fel a megrendelést, majd egy részletes visszaigazolást küld el a megrendelőnek. A megrendelés ezen visszaigazolásunk megrendelői jóváhagyását követően válhat érvényessé.
Ha fentiekkel nem ért egyet vagy nem fogadja el cégünk AFSZ rögzítetteket, akkor ne jelölje be és lépjen ki a megrendelőből. A megrendelő elküldéséhez el kell fogadnod.